Commercials

Bij commercials is het de kunst in korte tijd de boodschap over te brengen. Gevoel en inhoud vechten om aandacht. En dat in een commercial die een aantal seconden duurt. Dit vergt precisie werk en ervaring. Voor beide is Faboem de juiste keus. Bijna 20 jaar ervaring en ruim 2000 commercials spreken voor zich. Bij online gebruik zijn de kosten van ‘uitzending’ lager en zie je langere promotie video’s.

Radiocommercials diverse campagnes Oxfam Novib

Oxfam Novib

Voor diverse campagnes produceerde Faboem radiocommercials: casting van de stemmen, sounddesign en mix.

Runexpected

Let’s beat NF

Radiocommercial voor de Runexpected sponsorloop om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar Neurofibromatose.

Sounddesign door Yorick Sedee en Poul Sven de Haan
Mix door Poul Sven de Haan

SVH Stay Home Hospitality Academy

In opdracht van FilmQi hebben wij het sounddesign en de audiomix van deze TV commercial verzorgd.

Geheel Corona-proof werden de video- en audiofiles online aangeleverd. De Voice-over heeft zelf in zijn eigen studio de tekst ingesproken een aangeleverd voor de mix.
De uiteindelijke mix werd weer naar de klant gestuurd ter beoordeling. Daarna is de commercial via internet bij de zenders aangeleverd.

MP Motorsport Formula 2 Two Seater

MP Motorsport heeft een Formule 2 tweezitter racewagen gebouwd. De V8-motor met 550 pk maakt het geluid van een F1 wagen. Met snelheden van boven de 300 km/u beleef je de ultieme race-ervaring. Deze snelheid vraagt om een snelle montage en natuurlijk vet sounddesign!

Voor meer informatie: Contact

Oproep lidmaatschap 

Iedereen verdient wel eens een applaus.

Een erg mooi concept waarbij het belangrijk was het applaus mooi te mixen met de reacties van de deelnemers op het podium.

Stabat Mater CD-box 

Voor Klassiek.nl produceert Faboem regelmatig radiocommercials om hun mooie CD-verzamelboxen te promoten.
De spots worden uitgezonden bij de STER.